maandag 14 november 2011

Kerstkaart

Weer een kerstkaartje.
Ben nog niet op de helft, dus moet nog even flink aan de slag.
Deze kaart is eenvoudig en toch ben ik er een uren mee zoet geweest, zo zot, kon er niks mee.
Het stempeltje is van Stampavie, vind het een schatje maar ook nogal groot voor op een kaart.
Het label is een stempeltje van Marianne, beiden heb ik ingekleurd met prisma potloden (lijkt veel op de derwents), kleurt heel fijn.
Op de hoeken heb ik angel wire gebruikt, apart produkt is dat, het houdt ergens het midden dus papier en stof.
Verder nog een paar vilten sterren met een nepparel erop, en klaar is keesie.

Ben ik er helemaal tevreden over, nee.
Laat eens weten wat jullie hiervan vinden, enne kritiek kan ik
alleen maar van leren.

12 opmerkingen:

 1. Wowww dit is weer een prachtig kaartje Wietske.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een leuk kaartje en de angelwire vind ik erg leuk. Misschien als je het witte vlak wat kleiner had gemaakt en er een gekleurd randje onderuit had laten komen dat het dan wat meer er uit springt of het stempelafdrukje met een wit randje uitknippen??? Ik weet niet precies waar jen iet tevreden over bent dus is het moielijk om suggesties aan te leveren.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een heel leuk kaartje en het enige wat ik zou willen zeggen is dat de randjes van het stempelkaartje een klein beetje inkt had kunnen gebruiken maar...als ik ze dit jaar allemaal zó krijg hoor je niet mopperen hoor ;-)) een héél leuk plaatje...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Wietske,
  Het is een MOOI kaartje en ik sluit me bij de dames hierboven aan....het stempeltje uitknippen zodat er van het scrappapier meer te zien is en misschien het labeltje gedeeltelijk achter de stempel "stoppen".
  Het papier, het stempeltje en angel wire is heel erg MOOI ☺☺☺
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsja, ik snap wat je bedoelt. Maar ik worstel altijd met hetzelfde en dan weet ik het ook niet. Nu weet ik het ook niet. Je kunt hem met goed fatsoen versturen, het is een mooi kaartje. Maar net dat beetje extra dat hem een toppertje maakt.... ik zou het niet weten.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi wietske
  vind je kaart zowiezo erg leuk maar ik las dat je de stempel te groot vond,weet je wat ik dan doe.eerst stempel ik het op gewoon printerpapier dan gaat ie onder de glasplaat en zet kleiner papier in mijn printer en in plaats van 100% zet ik het op 80% en is je afbeelding kleiner,maar net als de vorige schrijvers het is en blijf een schatje!
  gr corry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een schattig kaartje Wietske maar als je zelf het plaatje te groot vind: scannen, verkleinen en opnieuw printen. Maar idd de randen met inkt bewerken of het plaatje uitknippen en verhoogd opplakken ....er kan zo veel maar ik vind het helemaal leuk zo. Soms gaat het als een speer en soms van geen kanten...ik heb vandaag zo'n dag.......de hele tafel vol, rondom de tafel troep en NIETS af.......niet te geloven!! Dus even bloggen en hopen dat het daarna lukt en anders...pauze!

  Fijne avond, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vindt hem leuk, fleurig, mooi ingekleurd, tips heb je al gekregen..
  Tja de 1 vindt dit en een ander dat..
  ik kan dit jaar het gevoel totaal niet krijgen, heb heel erg het gevoel dat ik kerstkaarten MOET maken, en moeten is niet leuk, heb er een 30 af en wil er nog meer.....maar ook nog zoveel andere dingen te doen.....
  groetjes Gerja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een leuke kaart hoor, niks mis mee!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Wietske,
  wat een schatje is dit zeg!! Mooi de kleuren op elkaar afgestemd. Een toppertje hoor!
  En de kaarten die je hiervoor hebt gemaakt zijn ook stuk voor stuk prachtig!!
  groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je kaartje super hoor wietske en echt hoor aan het kleuren kan je niet zien dat je een beginner bent. helemaal leuk
  Op naar je tweede kaartje
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het afdrukje is wat te groot, dat had wat strakker uitgesneden gekund, vooral de zijkanten, dan had je het op een groen cardstock gezet, eventueel de randjes van het afdrukje subtiel met inkt bewerken, ook had je met een fineliner stiksteekjes kunnen maken langs de randen van het afdrukje.
  voor een speels effect had je de angel wire onder het afdrukje uit kunnen laten komen ipv nu in de hoeken.
  als je een hoekponsje hebt kun je ook de hoekjes van het afdrukje rond ponsen, is ook leuk, of de tegenoverliggende hoekjes!
  verder is het een leuke kaart!
  de Prisma's kleuren mooi he?

  BeantwoordenVerwijderen