zaterdag 12 januari 2013

Kaart 3

Hoihoi,
Soms heb je van die kaarten waar je niet zo blij van wordt en waar je een hele poos mee aan het puzzelen bent zonder dat er echt wat gebeurd, dit is dus zo,n kaartje.
Ergens in december heb ik veel plaatjes gedriedeet, of hoe schrijf je dat? Heel veel vind ik niet zo mooi meer, maar is wegggooien een optie..nee, dat vind ik niet.
Heb er al honderden weggegeven en op het hj heb ik mijn mooiste plaatjes verkocht.
Dat er in zo,n korte tijd zoveel zou veranderen, wie had dat ooit gedacht, anders had ik nooit zoveel knipvellen gekocht, was daar behoorlijk aan verslaafd. Vind knippen nog steeds leuk om te doen maar het opstapelen en kitten, nee.. daar ben ik geen liefhebber van. Ben ook zo,n pietje precies, daar zal het wel door komen.
Denk dat ik nog wel zo,n kleine 2000 plaatjes heb.. hihi, die komen dus nooit op.
Misschien dat ik er nog eens wat mensen blij mee maak die er wel plezier aan beleven.

Hier mijn kaartje.
Fijne zondag verder, gr, Wietske9 opmerkingen:

 1. Het kaartje ziet er prachtig uit Wietske, nog steeds vind ik 3D erg mooi maar gebruik dat zelf ook steeds minder.
  Ik denk dat een stempel toch meer iets eigens aan een kaart geeft.
  Ik moet ook minstens 150 worden om al mijn knipvellen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wietske,
  Wat een mooie kaart met het 3D plaatje...en ook ik heb nog 2 grote multimappen, helemaal vol met knipvellen, ik gebruik ze amper, maar soms komen ze van pas en...ze staan ook leuk als decoratie bij een stempelkaart of op een Vintagekaart...zo doe ik er dus toch nog wat mee...
  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt de plaatjes ook enkel gebruiken zoals je met een stempel zou doen. Ik heb er ook nog honderden liggen evenals lapjes stof met uit te knippen figuurtjes.
  Je kaartje is mooi geworden hoor!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ht een heel mooi kaartje geworden, ook met het 3D-werk!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch is het een mooi en lief kaartje Wietske, mooie kleuren ook. Ik heb zelfs niets meer met 3D maar ondanks dat vind ik het wel mooi om te zien.
  fijn weekend, liefs hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Wietske,
  Je kaartje is toch wel SUPER mooi geworden, het is een gewldige creatie zo in de mooie zachte kleurtjes. dus na veel puzzelen is het je prima gelukt.
  fijne zondag .
  Lieve groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kaartje mag er anders best wel wezen hoor!! Heel mooi met het paarse erin , toppie!

  Gr ANtoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Wietske,
  zo is het toch mooi, als je het combineert met allerlei papier en randjes. Misschien kun je eens wat weggeven in een candy! Er zijn zat mensen die veel met 3D doen, hoor! En zo zie je maar weer dat smaken kunne veranderen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een prachtig kaartje met dit plaatje gemaakt Wietske. Dit plaatje past hier supergoed bij heel mooi gedaan met de mallen. Ik ken dat met veel plaatjes. Geen 2000 maar wel veel ik bewaar ze rustig in de map en af en toe komt er weer een vel uit.IK vind het jammer ze weg te doen.En veelal zijn ze ook nog goed te gebruiken op borduurkaarten. Ik wissel vaak af met verschillende technieken en soms knip ik een rondje of vierkantje erom weg, ook ander effect Fijne zondag Groleten Trijntje.

  BeantwoordenVerwijderen